Hnědé "stařecké" skvrny na kůži

Nejčastěji je vidíme na rukou. Říká se, že na rukou lze vidět stáří. Ženy se obávají okamžiku, kdy se jim na rukou objeví první „stařecká skvrna“.
 
Jak je možné, že se někomu tyto hnědé skvrny začnou dělat již ve třiceti a někomu až po padesátce?
Závisí to na mnoha faktorech, kde hraje svoji roli i genetika. Je to však také o tom, že se Vás kůže zeptá co jste pro ni v mládí udělali – jak jste ji vyživovali a jak jste ji chránili. Tyto hnědé „stařecké“ skvrny jsou také odrazem stavu jater a antioxidační kapacity Vašeho organismu. Nejvíce totiž za ně mohou volné radikály, které vyvolává nadměrné slunění a špatná životospráva.
Chcete mít mladou pružnou pokožku a co nejvíce oddálit tvorbu skvrn? Začněte co nejdříve.starecke skvrny
 
Jak předejít tvorbě hnědých „stařeckých“ skvrn?
Nejlepšími bojovníky proti hnědým skvrnám jsou antioxidanty. Antioxidanty pomáhají likvidovat volné radikály, které způsobují mnohá onemocnění, hlavně z řady těch civilizačních.
Je dokonce prokázáno, že za vysokou hladinu cholesterolu mohou právě volné radikály, které způsobí zánět endotelu. Užívání antioxidantů v doplňcích stravy tedy pomůže nejen Vaší pokožce.
Velmi silným antioxidantem je např. ANTHOGENOL. Má prokázaný účinek a díky jeho schopnosti chránit kolagen a elastin, snižuje i tvorbu vrásek. Pokud ANTHOGNEOL budete užívat pravidelně, tak se sníží i podráždění pokožky na sluníčku a nebudete tak rychle spálení. ANTHOGENOL snižuje uvolňování histaminu, takže zlepšuje i alergické reakce. Může se užívat nepřetržitě – dlouhodobě.
  • Pokud již problém na kůži máte, je potřeba alespoň ½ roku užívat 3 kapsle ANTHOGENOLU denně a pak snížit na 1 – 2 stále.
  • Užíváte-li ANTHOGENOL preventivně, můžete začít s 1 kapslí. Po 35 roku se doporučujeme doplnit užívání ANTHOGENOLU Koenzymem Q10.
Antioxidanty jsou kosemtikum v pilulce.
 
Velkým pomocníkem jsou ZELENÉ POTRAVINY
V poslední době vidíme velký boom tzv. zelených potravin jako je chlorella, mladý ječmen nebo spirulina. Jsou to výtažky z řas a jiných rostlinných látek. Začínají být velkým pomocníkem hlavně dnes, kdy nám běžná strava už zdaleka nadává to co dříve. V posledních desetiletích je zemědělská půda tak intenzivně využívána (až zneužívána), že bez přihnojování umělými hnojivy již není schopna poskytovat úrodu. Dodáváme rostlinám pouze hmotu, zvyšujeme hektarový výnos, ale výživná hodnota těchto plodin je hluboko pod úrovní, kterou měli plodiny ještě před 100 lety.
Zmíněné zelené potraviny obsahují vysokou koncentraci látek, které jsou plné vitamínů, minerálů, stopových prvků a aminokyselin. Jsou velmi dobrou výživou pro játra. Již po 2 měsících užívání čistého  CHLOROPHILU v kombinaci s antioxidanty dojde k redukci skvrn a celkovému vylepšení energie organismu.
Vhodná doba na užívánít těchto zelených potravin je jaro, tedy období od 14.2 do 14.5. V jiném ročním období bych jejich užívání zvážila, a to hlavně v případě chlorelly.
 
Bez ochrany to nejde
Důležitá je také ochrana před sluníčkem. I tam nám může pomoci příroda. Před opalováním natřete kůži konopným sérem, které obsahuje látky, podporující tvorbu pigmentu.
Nově je také k dispozici konopná kosmetika s nechemickými UV filtry s oxidy zinku a titanu.
zbozi
facebook
youtube
instagram
Sledujte nás na Facebooku, Youtube a Instagramu.
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.